VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: “Failed To Start” Tencent Gaming Buddy PUBG Hatası ve Çözümü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba herkese! PUBG oyununu Tencent Gaming Buddy ile çalıştırırken Failed To Start hatasının çözümünü sizinle bu yazıda paylaşacağız.

Pubg'nin bildiğiniz gibi ücretli versiyonundan sonra mobil versiyonu ücretsiz oldu. Tencent firması da bir emulator piyasaya sürerek Pubg Mobile oyununu bilgisayardan sanki mobil gibi oynamamızı sağladı.

Yine de tamamen hatasız değil. Tencent Gaming Buddy bize şu çok sinir bozucu olan: “Failed to start the emulator.The emulator was not properly closed.Please restart the emulator or the computer and try again later” hatasını verince sizler için çözümleri araştırıp sunma kararı aldık. Hiç merak etmeyin yine birden fazla çözüm sunacağız ki Pubg Failed To Start hatasından kurtulun.

Pubg “Failed To Start” Tencent Gaming Buddy Hatası ve Çözümü
1.Yöntem:
Gelen uyarıya "OK" dedikten sonra sağdaki menüden Multi-Window (arka arkaya pencere ikonu olan) butona basın ve göreceksiniz ki oyun açılacaktır. Eğer sorun yine olursa yine aynı butona basarak oyuna girebilirsiniz.

[Resim: 88X7r.png]

2.Yönem:
Bu yöntemden aslında hatanın kendisi de bahsediyor. Diğer hiçbir yöntem işe yaramazsa son çaremiz de bu zaten. Tencent Gaming Buddy programını bilgisayarınızdan tamamen kaldırıp tekrar temiz bir kurulum yapın.

Failed To Start Tencent Gaming Buddy hatasının çözümünü sizlerle paylaşmış olduk umarım faydalı olmuştur.
teşekkürler.