VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Pubg Lite Nasıl Ban Kaldırırsınız Çözümü - Perma ban kaldırma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba sevgili forumdaşlarım Gülümse

Bu yazıda PUBG LİTE oyununda nasıl ban kaldırıla bileceğini ve bu yolda yapılacak işlemleri yazmak istedim.

Oyunda engellendikten sonra bu engeli kaldırmanın tek yolu destek ekibiyle iletişime geçmektir. Bu işlemi yapmadan önce bilgisayarınızda Cheat Engine ve benzeri hile programlarını kullanmadığınızdan emin olun. PUBG LİTE için olmasa bile bilgisayarınızda bu tür programlar ve makro cihazlar bulunduğunda hesabınız kalıcı olarak engellenir. Bu belirttiklerim yoksa ve haksız yere engellendiğinizi düşünuyorsanız Destek ekibiyle iletişime geçe bilirsiniz.

Bu bağlantıyı kullana bilirsiniz. PUBG LITE Support

Biletlerinizde başka yerlerden kopyala yapıştır yapmamaya çalışın, eğer bazı sitelerdeki hazır mesajları kullanırsanız biletinize verilen önem otomatik olarak 2. seviyeye düşer. Yazışma sırasında eğer Destek Memnuniyet Anketi alırsanız olumdu yönde cevaplamaya çalışın, çünki bu oyunun değil destek sisteminin size hizmetini ölçen bir ankettir ve eğer olumsuz yönde cevap verirseniz otomatik olarak size hizmet gösteren ekip üyesi sorununuzu halletmeyecektir. Çünki zaten sizden olumsuz yönde RATİNG almıştır ve size yardımcı olma insiyatifini kaybetmiştir. Bu sebepten biletiniz geçiştirilerek hesabınızın açılma şansını 0a indirmişsiniz demektir.

Bilet yazarken nelere dikkat etmek gerekir. Ne kadar kızgın olsanızda küfür etmemeye çalışın ve video delil istemeyin (çünki teözür dilerimill harici hiçbir engellemeye kayıt ihtiyacı duyulmaz ve bu engelleme otomatik olarak anti-hile sistemi tarafından yapılır). Bilgisayarınızda kural ihlaline yol verecek programların olmadığını bildirin. Eğer steam hesabınız mevcutsa buradaki engellenmeyen hesabınız olduğunu ve eski bir pubg oyuncusu olduğunuzu bildirin. Genel olarak bu noktalara dikkat etmeniz yeterli olacaktır.

Umarım bu bilgiler hesabınızı geri almanızda yardımcı olur. Diğer forum üyeleride umarım kendi katkılarıyla bir-birimize yardım etmemize destek olur.