VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Gta San Andreas Nedir ? | 2019 İlk çıkışından bu yana
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tarihin en ünlü oyunlarından biri olan GTA nedir? GTA oyunu nasıl ortaya çıktı? GTA açılımı nedir? Oyunun ortaya çıkış süreci, gelişimi ve hakkında detaylı bilgilere gözatalım.

[Resim: n9R2A9Jpeg]
 GTA, açılımı Grand Theft Auto (Büyük Otomobil Hırsızlığı) olan ve ilk defa 1997 yılında 2D olarak piyasaya çıkan bir video serisidir. Oyunun ilk halinin programcıları David Jones ve Mike Dailly, Dan/Sam Houser kardeşlerdir. Tasarımcılığını ise Zachary Clarke yapmıştır. Bu ortaklığın şirketleşmiş ismiyse Rockstar Games'tir.GTA nedir?Oyun serisi boyunca ABD şehirlerinden esinlenilerek haritalar oluşturuldu. Her seride farklı bir harita, farklı karakterler, farklı hikaye ve gelişen grafikler oldu.1997 yılında çıkarılan ilk GTA, 2 boyutlu bir bilgisayar oyunu olarak piyasaya sürüldü. Çok geçmeden Playstation ve Game Boy Color için de uygun versiyonları çıktı ve oyun dünyasında büyük ses getirdi. Karakterin hareket serbestliği ve şehir hayatında dilediği gibi özgürce davranabilmesi alışıldık değildi. Oyunda serbest gezinebilme haricinde görevler yaparak ilerlenebiliyordu.Farklı şehirler, farklı karakterler, farklı hikayeler olmasına rağmen her yeni versiyonda mantık aynıydı. Oyuncuya sınırsız serbestlik tanınan her yeni GTA serisinde grafik ve gerçekçilik artarak devam etti. 
GTA 1-2-3
[Resim: w7C10N4Jpeg]1999 yılında GTA 1'e önce güncelleme olarak GTA London 1969 ve London 1961 geldi. Daha sonra GTA 2 piyasaya çıktı. Oyunun en büyük gelişimlerinden olan çeteleşme gibi dinamikler ilk kez bu seride kullanıldı.Asıl devrim ise 2001 yılında GTA 3'te gerçekleşti. 3 boyutlu oyun motoruyla üretilen bu seri, aynı zamanda GTA'nın şimdiki özelliklerinden birçoğunun da öncüsü oldu. Karakterin adı Claude idi.GTA Vice City - 2002Yıllar geçse de popülerliğini kaybetmeyen, hala oynanmaya devam eden bir klasik ise 2002 yılında yaratıldı. Efsane karakter Tommy Vercetti'nin hikayesini oynadığımız bu oyun, Vice City şehrinde 1986 yılında geçiyor. Harita küçük olmasına rağmen hikaye ve görevler sürükleyici. GTA San Andreas - 2004
[Resim: l9I9V9Jpeg]
 2004 yılında gelen GTA San Andreas'ta ise ilk defa bu kadar geniş bir harita kullanıldı. Ana karakterin adı Carl Johnson (CJ)'dı. İlk defa isim verilen karakter olan GTA 3'teki Claude ile karşılaşma sahnesiyle kendi tarihine gönderme yapıyordu. 
GTA IV (GTA 4) - 2008
[Resim: x5R6V7Jpeg]
 Aradaki 4 sene içerisinde GTA Auto Advance, GTA Liberty City ve GTA Vice City Stories gibi farklı platformlar için farklı karakterlere sahip oyunlar çıksa da, serinin ana oyunları arasında olan GTA IV.GTA IV, grafik, oyun dinamikleri, oyun motou ve oynanış anlamında modern bilgisayar oyunlarını yakalayan ilk GTA oyunuydu. Boyutu o döneme göre oldukça büyük ve sistem gereksinimleri yüksekti. Ana karakter Niko Bellic'in hikayesi oynanıyordu. Ayrıca multiplayer olarak oynanabilen ilk GTA oyunuydu. 
GTA V
[Resim: m6B6D9Jpeg]
2013 yılında piyasaya sürülen GTA V, aradaki 5 senenin hakkını verecek şekilde geldi. Hikayesi benzersiz, oyunu eski oyunlardan farklı. Serinin en çok değişiklik yapılan oyunu olarak dikkat çekiyor. Los Santos ya da eski ismiyle San Andreas şehrinde geçiyor fakat şehir oldukça değişmiş, gelişmiş ve büyümüş...
APK documents are spared 
http://ledesire.shop/android-gaming-apps-the-perfect-tutor-for-your-child
http://levitra.college/game-apps-for-different-types-of-gadgets-and-devices in the ZIP group and are normally downloaded straightforwardly to Android gadgets, more often than not through the Google Play store, however can likewise be found on different sites.
 
To open an APK record on your Android gadget just necessitates that you download it like you would any document, and after that open it when inquired. https://vipcheapjerseys.us.com/top-5-iphone-game-apps-teens-will-love
http://maioid.com/so-you-want-to-develop-a-game-app In any case, APK documents introduced outside of the Google Play store probably won't introduce immediately on account of a security square set up.
 
To sidestep this download confinement and introduce APK documents from obscure sources, explore to Settings > Security (or Settings > Application on more https://angina-monologues.co.uk/demand-of-sports-and-games-apps-in-modern-world established gadgets) and afterward put a check in the case beside Unknown sources. You may need to affirm this activity with an OK.
yararlı +