VnexTR: Bilişim Forumu

Tam Versiyon: Synthol Kullanımı Neden Asla İşe Yaramaz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Dikkat edin, bu kalp sıkışması olanlar veya yaşı tutmayanlar için değil. Synthol suistimali gerçek bir mesele.
Synthol sıklıkla aslında bir yağ olan ve vücut geliştirmecilerin daha büyük gözükmesi için kaslarına enjekte ettikleri steroid ile karıştırılıyor. Synthol genelde yağ,benzil alkol ve lidokainden oluşur. Yağ kas büyüklüğünü artırmak içindir, alkol enjeksiyon sıvısını sterilize etmek için ve lidokain acıyı azaltmak için.
Synthol ‘iyi’ görünme sonuçları elde etmek isteyen ama bunun için kesinlikle çalışmak istemeyenler içindir. Yağ enjekte ederek elde edeceğiniz tek sonuç kas göbeklerinde şişkinliktir. Ve tam anlamıyla % 100 işlevsizdir.
Aynı zamanda oldukça tehlikelidir de! Eğer kaz ile bir damara synthol enjekte ederseniz sizi kolaylıkla öldürebilecek bir emboliye sebep olacaktır. eğer fazla enjekte ederseniz bölünme sendromuna sebp olabilir veya fazla yükleme olan bölümlerde kopmaya neden olabilir. Ahhh!
Synthol enjeksiyonları sinema ve vücut geliştirme endüstrilerinde kullanılıyor. Bazı abartılı kullanıcılar ceviz yağı ya da susam yağı da enjekte ediyorlar. Günlük enjeksiyonlar sistemik enfeksiyonlara ve enjeksiyon bölgesinde kızarmış acı verici şişliklere sebep olabiliyor.
Kronik kullanımda kas anatomisinde anomalilere sebep olabiliyor. Bunun anlamı da kalıcı deformasyona sebep olabilir. Bicepslerinizin üzerinde meme varmış gibi görünebilirsiniz. Adamım bu iyi görünmek demek değil.
Rich Piana synthol kullanımının vücut geliştirme kariyerinin üzerine çıktığını kabul ediyor. Tavsiye etmiyor çünkü synthol kasın tanımını tamamen mahfediyor. İddiasına göre bicepsler üzerinde kullanmak kasları bir somun ekmek gibi göstericektir. (Peki Rich Piana'ın omzunun aşağısındaki mayalı mı yoksa tam buğday mı?)
Teşekkürler
tesekkürler
Teşekkürler.
Eywallah sağol teşekkürler.

Sağol Teşekkür Ederim. İşime yaradı.
teşekkürler
eywwwwwww
teşekkürler
teşşekürler
bahem
Sayfalar: 1 2 3 4 5